نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp

امروزه با گسترش استفاده مردم از اینترنت، طراحی وب سایت ها به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و یکی از مهمترین ابزارهای طراحی سایت، سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. با استفاده از وردپرس، کاربران به راحتی می توانند یک وب سایت جذاب و کاربر پسند راه اندازی کنند. مزیت خاص وردپرس امکان طراحی سایت اولیه بر روی سیستم کاربر یا لوکال هاست است که به کاربران اجازه می دهد ابتدا سایت خود را روی لوکال هاست بسازند و آزمایش کنند. پس از اتمام مراحل طراحی و رفع تمامی خطاها و مشکلات احتمالی وب سایت، آن را به هاست و دامنه اصلی وب سایت منتقل می کنند. در این مطلب در مورد نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp با شما دوستان صحبت خواهیم کرد. خوشحال می شویم تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید.

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

لوکال هاست چیست؟ و چرا از آن استفاده می کنیم؟

لوکال هاست یک تعریف جامع از قابلیت نصب و پیکربندی یک سایت بر روی کامپیوتر شخصی شماست که با استفاده از آن می توانید دقیقا همان سایت آنلاین را در کامپیوتر خود ایجاد کنید و در آن به طراحی و یا حتی مطالعه در این زمینه بپردازید. .یک وب سایت ایجاد کنید تا نیازی به خرید دامنه و هاست نداشته باشید و بتوانید مهارت های طراحی وب سایت خود را ارتقا دهید. بنابراین هدف لوکال هاست این است که یک پلتفرم سایت واقعی در سایت خودمان ارائه دهیم و مانند یک سایت آنلاین قسمت های مختلف سایت را راه اندازی و ایجاد کنیم. اگر بخواهیم لوکال هاست را با یک سایت آنلاین مقایسه کنیم، می توانیم بگویم که نیازی به خرید دامنه و هاست محلی ندارید، اما با رفتن به http://localhost/SITE_NAME می توانید به سایتی مشابه سایت واقعی دسترسی پیدا کنید. به جای SITE_NAME به سادگی نام دامنه خود را بدون پسوند وارد کنید، که در زیر با جزئیات بیشتر در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

جهت سفارش طراحی سایت در اصفهان با آسنا وب در تماس باشید.

بنابراین همانطور که می دانید وردپرس برای نصب، اجرا و شروع به چندین مفسر نیاز دارد، به عبارت دیگر برای اجرای فایل های PHP و برخی دستورات. همانطور که در خروجی به نظر ما می رسد لازم است یک مفسر روی سیستم ما نصب شود که در اینجا منظور ما پایگاه داده MySQL به همراه یک وب سرور مانند آپاچی، IIS و … است، و خروجی دستور را برای مشاهده پردازش و چاپ می کند. خوب، این موارد در هاست در دسترس ما هستند و کافی است در هاست و دامنه خریداری شده خود به این موارد دسترسی داشته باشیم. اما زمانی که می خواهیم وردپرس را روی کامپیوتر خود نصب کنیم و از آن استفاده کنیم، این امکان در حالت عادی وجود ندارد و لازم است عناصر لازم که مفسر و وب سرور آپاچی که در بالا ذکر شد، بر روی کامپیوتر ما نصب شده باشد. تا محیطی دقیقاً مشابه هاست باشد و ما یک سایت آنلاین داشته باشیم. اینجاست که لوکال هاست به کمک ما می آید. نصب php و MySQL به صورت جداگانه برای مبتدیان بسیار دشوار است، در اینجا با استفاده از برنامه XAMPP می توانیم وردپرس، جوملا و هر نوع اسکریپت دیگری را که می خواهیم به صورت محلی روی رایانه خود اجرا و همچنین به دوستان خود نشان دهیم تا آنها نیز بتوانند این کار را انجام دهند. از آنها در مورد سایت طراحی شده خود بپرسید و با گرفتن بازخورد سازنده و مناسب، در نهایت سایتی را که روی هاست محلی نصب کرده بودیم به هاست واقعی منتقل می کنیم.

به لطف لوکال هاست امروزه تمامی طراحان وب سایت برای دریافت پروژه باید سفارش مشتری را روی لوکال هاست طراحی و پیاده سازی کنند و پس از نهایی شدن پروژه از سایت پشتیبانی و بک آپ تهیه کرده و به صورت آنلاین به محیط هاست انتقال دهند. سایتی که بدون نقص در دامنه متصل به هاست طراحی می کنند.

آموزش نصب xampp

آموزش نصب xampp

برای ایجاد لوکال هاست در این آموزش از برنامه (سرور xampp) برای این کار استفاده می کنیم، بنابراین موارد مورد نیاز برای ایجاد لوکال هاست وردپرس با استفاده از xampp عبارتند از:

  • آخرین نسخه Xampp را بر اساس سیستم عامل کامپیوتر دانلود کنید.
  • نرم افزار Xampp را نصب و پیکربندی کنید.
  • آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید.
  • ایجاد پایگاه داده وردپرس و نصب آن

آموزش تصویری نصب xampp

آموزش تصویری نصب xampp

برای شروع، آخرین نسخه برنامه xampp را برای سیستم عامل خود از https://www.apachefriends.org/index.html مشابه تصویر زیر دانلود کنید. در این آموزش به نحوه نصب xampp نسخه 7.1.7 در محیط ویندوز می پردازیم و نسخه php نیز در این برنامه آخرین نسخه آن php 7.1.7 قرار داده شده است.

پس از دانلود فایل همانند سایر نرم افزارهای ویندوز کافیست روی فایل EXE دوبار کلیک کنید و آماده نصب است. پس از کلیک بر روی فایل نصب، پنجره ای مشابه تصویر زیر باز می شود، روی دکمه Next مشابه تصویر کلیک کنید تا به مرحله بعد هدایت شوید.

آموزش تصویری نصب xampp

پس از کلیک بر روی دکمه نصب مانند تصویر زیر، می توانید ویژگی های مورد نیاز برای نصب Xampp را انتخاب کنید. همانطور که می دانید وردپرس از پایگاه داده Mysql، زبان برنامه نویسی PHP و وب سرورهای لینوکس برای نصب و اجرا استفاده می کند، بنابراین در این مرحله می توانید آنها را انتخاب کرده و علاوه بر آن از سایر خدمات ارائه شده توسط این برنامه استفاده کنید. توصیه می کنیم گزینه های دیگری مانند Filezilla و … را دست نخورده بگذارید زیرا ممکن است بخواهید در آینده از این موارد استفاده کنید.

مراحل نصب xampp

آموزش تصویری نصب وردپرس در لوکال هاست

پس از گذراندن این مرحله، باید دیسکی را که می خواهید Xampp را روی رایانه شخصی خود نصب کنید، انتخاب کنید. به طور پیش فرض، این همان چیزی است که به طور معمول در ویندوز موجود است. پوشه xampp و مسیر دایرکتوری C:\\xampp است که می تواند هر درایو دیگری را از پارتیشن ویندوز برای نصب xampp انتخاب کند. بنابراین اگر ویندوز شما از کار افتاد یا به دلایلی مجبور به نصب مجدد ویندوز شوید، به سایتی که در لوکال هاست توسعه داده اید فکر می کنید. با این حال مطمئن باشید اگر یک نسخه پشتیبان دارید، که دیگر نگران نباشید.

نصب وردپرس در لوکال هاست

در مرحله بعد پنجره دیگری مانند تصویر زیر باز می شود که می توانید وب سایت سازنده xampp را بررسی کنید و با مراجعه به سایت می توانید با نحوه کار این برنامه محبوب بیشتر آشنا شوید و همچنین از انجمن های پشتیبانی و چیزهای دیگر استفاده کنید. اگر علامت تیک گزینه فعال باشد، مرورگر سایت مورد نظر را باز می کند.

مراحل نصب وردپرس در لوکال هاست

در نهایت با کلیک بر روی گزینه next، در این قسمت نصب زمپ در ویندوز آغاز می شود، منتظر بمانید تا مراحل نصب تا انتها ادامه یابد

در حین نصب ممکن است در این مرحله با تصویری مشابه تصویر زیر به شما اجازه دسترسی به فایروال را بخواهد که در این آموزش درخواست نشده است زیرا فایروال در ویندوز فعال است اما در صورت مشاهده در این پیام بر روی دکمه Allow access کلیک کرده و مجوز را صادر کنید.

نصب وردپرس در لوکال هاست

در نهایت پس از اتمام مراحل نصب، در صورتی که تمامی مراحل به درستی انجام شده باشد، پیغام موفقیت آمیز نصب مشابه تصویر زیر نمایان می شود و کافیست بر روی دکمه “پایان” کلیک کنید و منتظر بمانید تا برنامه xampp اجرا شود.

پس از اولین راه اندازی برنامه، پنجره ای مشابه تصویر باز می شود و از شما می خواهد که زبانی را که می خواهید با Xampp کار کنید، انتخاب کنید، فقط انگلیسی را انتخاب کنید و در نهایت روی Save کلیک کنید. باز هم کمی فکر کنید و تا اجرای برنامه صبور باشید.

توجه: به یاد داشته باشید که هر بار که کامپیوتر شما ریستارت می شود یا به عبارت ساده تر خاموش می شود، لازم است مانند سرور واقعی، آن را با کلیک بر روی دکمه های start در مقابل Apache و Mysql خاموش کنید. محیط لوکال هاست را اجرا کرده و به آن دسترسی داشته باشید، زیرا پس از ریست سیستم، برنامه zamp پایگاه داده mysql، سرور آپاچی و PHP همه در حالت خاموش شدن هستند.

ادامه مراحل نصب وردپرس در لوکال هاست

با کلیک روی دکمه های مورد نیاز ابتدا رنگ آنها زرد می شود و اگر درست نصب شوند و مشکلی نداشته باشند سبز می شوند که نشان دهنده روشن بودن آنهاست اما اگر مطمئن نیستید و قرمز می بینید مشکل در عملکرد آنها وجود دارد. پس خونسردی خود را حفظ کنید و تا پایان این مقاله را مطالعه کنید تا خطای برنامه xampp رایج در بین کاربران برای مدهای مختلف را برطرف کنید و مشکل خود را حل کنید تا مطمئن شوید همه چیز مربوط به بارگذاری لینک از لوکال هاست اشتباه است. به سادگی مرورگر خود را باز کنید و به http://localhost بروید. در صورتی که با خطایی مواجه نشدید، صفحه اصلی Xampp به صورت زیر ظاهر می شود که نشان دهنده موفقیت آمیز بودن مراحل نصب است.

آموزش ایجاد پایگاه داده در لوکال هاست

پس از نصب موفقیت آمیز Xampp ، زمان آن رسیده است که وردپرس را با استفاده از برنامه Xampp بر روی لوکال هاست خود نصب کنید. ابتدا باید یک پایگاه داده بسازید، بنابراین برای ایجاد پایگاه داده به آدرس http://localhost/phpmyadmin بروید تا وارد صفحه مدیریتی مشابه تصویر زیر شوید.

حالا می توانید مانند تصویر بالا در منوی سمت چپ روی New کلیک کنید سپس در قسمت Create Database که ظاهر می شود نام پایگاه داده را به زبان انگلیسی وارد کنید و در نهایت روی دکمه Create مقابل آن کلیک کنید. را کلیک کنید یا همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده است ابتدا روی تب Database کلیک کنید تا وارد صفحه ساخت دیتابیس شوید سپس نام پایگاه داده وردپرس خود را در قسمت Create Database وارد کنید و در نهایت دکمه Create را بزنید و چند دقیقه صبر کنید. پایگاه داده ایجاد شده و پیام موفقیت آن را مشاهده کنید.

در نهایت پس از کلیک بر روی دکمه Create پایگاه داده مرتبط با وردپرس ایجاد می شود. و می توانید از این نام برای پایگاه داده وب سایت وردپرس خود در دامنه لوکال هاست استفاده کنید.

نحوه نصب وردپرس Xampp در لوکال هاست

حال برای نصب وردپرس ابتدا به وب سایت رسمی وردپرس رفته و آخرین نسخه این سیستم مدیریت محتوای محبوب را دانلود کنید. می خواهیم بگوییم به دلیل مسائل امنیتی به هیچ قیمتی وردپرس را از سایت های دیگر دانلود نکنید زیرا ممکن است با قرار دادن کدهای مخرب در فایل های وردپرس سایت شما هک شود. با اسکن فایل های مختلف به راحتی می تواند خطاها و ویروس ها را شناسایی کند. این نیز مهم است، بنابراین سعی کنید اطمینان حاصل کنید که میزبانی وب که برای وب سایت خود انتخاب می کنید ایمن و بسیار محافظت شده است تا به راحتی از دسترسی بدافزار به وب سایت جلوگیری شود.

پس از دانلود نسخه فشرده وردپرس، به پوشه c:\\xampp\\htdocs در درایو C خود بروید، و پوشه جدید را در آدرسی که می خواهید در مرورگر خود راه اندازی کنید تایپ کنید.

پس از ایجاد پوشه، فایل وردپرس دانلود شده را در آن کپی کرده و آن را باز کنید. سپس با استفاده از عملیات cut فایل ها را به پوشه wordpress در پوشه c: \\ xampp \\ htdocs \\ foldername منتقل کنید، دلیل این امر طولانی نبودن آدرس انتخاب شده برای سایت شما است. در مرحله بعد مانند تصویر زیر فایل wp-config-sample.php را در اسکریپت وردپرس با wp-config.php جایگزین کرده و اطلاعات دیتابیس را به ترتیبی که در ادامه به آن می پردازیم وارد کنید.

DB_NAME : این قسمت شامل نام پایگاه داده وردپرس شما می باشد که در phpmyadmin یا پایگاه داده ایجاد کرده ایم.

DB_USER – این بخش همچنین شامل نام کاربری پایگاه داده وردپرس است. به طور پیش فرض، نام کاربری پایگاه داده در زمپ root است، بنابراین به عنوان مثال به جای پایگاه داده root را وارد کنید.

DB_PASSWORD: از آنجایی که هنگام ایجاد پایگاه داده با استفاده از برنامه زمپ نمی توان رمز عبور را انتخاب کرد، این گزینه باید خالی بماند، بنابراین عبارت password_here را از آن حذف کرده و آن را خالی بگذارید.

پس از اینکه موارد درخواستی به درستی وارد شدند، فایل درخواستی را با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl + S ذخیره کنید تا اطلاعات مربوط به پایگاه داده وردپرس شامل نام پایگاه داده، نام کاربری پایگاه داده و رمز عبور پایگاه داده ذخیره شود، مرورگر خود را باز کرده و نام پایگاه داده را وارد کنید. پوشه ای که وردپرس در آن قرار دارد بعد از /localhost است. بنابراین برای دسترسی به وردپرس و ادامه مراحل نصب وردپرس باید به آدرس localhost/foldername برویم.

پس از مراجعه به این آدرس صفحه زیر برای شما نمایش داده می شود که در آن می توانید اطلاعات سایت را وارد کنید که شامل موارد زیر می باشد:

Site Name: در این قسمت یک نام برای سایت خود وارد کنید. این عنوان نام وب سایت شما است که با لینک دادن به صفحه اول سایت در صفحه عنوان مرورگر نمایش داده می شود.

نام کاربری: در این قسمت نام کاربری مدیر سایت را وارد کنید. مراقب حفظ این نام کاربری باشید زیرا برای ورود به داشبورد وردپرس و مدیریت سایت به این نام کاربری نیاز داریم.

رمز عبور پیش فرض: رمز عبوری که می خواهید وارد سایت وردپرس شوید را وارد کنید. سعی کنید از رمزهای عبور قوی که حاوی اعداد، نمادها و حروف بزرگ و کوچک هستند استفاده کنید تا از حداکثر امنیت اطمینان حاصل کنید.

ایمیل: ایمیل خود را در این قسمت وارد کنید. از این ایمیل برای اطلاع رسانی در مورد وردپرس و موارد دیگری مانند بازیابی رمز عبور وردپرس استفاده می شود که در مقالات بعدی به تفصیل در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.

با فعال و غیرفعال کردن گزینه نمایش برای موتورهای جستجو، می توانید ایندکس سایت را در موتورهای جستجو کنترل کنید که در منطقه محلی کاربردی نیست، اما از آنجایی که ممکن است به آن نیاز داشته باشید، پس از ساخت سایت در لوکال هاست و تکمیل سایت خود، ایندکس سایت را در موتورهای جستجو کنترل کنید. طرح بندی سایت به هاست منتقل می شود بنابراین این گزینه را تغییر ندهید و آن را به عنوان پیش فرض بگذارید. البته پس از ارسال به هاست می توانید با صحبت با تنظیمات وردپرس آن را تغییر دهید و جای نگرانی نیست. در نهایت روی دکمه Start WordPress کلیک کنید و منتظر بمانید تا مراحل نصب کامل شود.

در صورت موفقیت آمیز بودن مراحل نصب وردپرس، پیامی مشابه تصویر بالا ظاهر می شود و می توانید با کلیک بر روی دکمه به صفحه ورود به وردپرس هدایت شوید و داشبورد و کنترل وردپرس را باز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *